nieuws » Hervormingsdienst 29 oktober

30-09-2020
Hervormingsdienst 29 oktober

Op donderdagavond 29 oktober wordt de gezamenlijke Hervormingsdienst gehouden in de Hervormde Kerk. De avond begint om 19.45 uur en de meditatie met als thema "Een liefdevolle oproep" wordt verzorgd door ds. W.A. Capellen uit Noordeloos. De dienst is te volgen via Kerkdienstgemist en via Youtube. De dienst bijwonen is mogelijk voor een beperkt aantal personen. U kunt zich voor 22 oktober aanmelden via kerkdienst@hervormdbleskensgraaf.nl of telefonisch via 0184-701331. Kom alleen naar deze avond als uw aanmelding bevestigd is en meld u af als u onverhoopt niet kunt. De collecte bij de uitgang is bestemd voor het werk van de stichting IRS. De collectebonnen van beide gemeenten kunnen gebruikt worden. U kunt uw gift ook overmaken op NL57 RABO 0387 0057 49 t.n.v. stichting IRS.

« terug naar het nieuwsoverzicht

Verenigingen